Kuinka ottaa Gmail in keskustelunäkymä käyttöön?

Riippumatta siitä, kuka olet tai mitä teet työksesi, tarvitset useiden sovellusten apua selviytyäksesi päivästä. Se johtuu siitä, että me kaikki olemme nykyään osa planeettaa, jossa jokainen ihminen on pakkomielle teknologiasta ja Internetistä laajalla marginaalilla. Vaikka saatavilla on lukuisia sähköpostiohjelmia, sinun kannattaa valita Gmail, koska siinä on huippuluokan ominaisuuksia ja palveluita.

Kun opit käyttämään niitä, opit ymmärtämään, miksi se on suosituin sovellus nykyään. Tästä syystä sinun tulee pitää mielessä, että saat mahdollisimman pian lisätietoja siitä, kuinka tämä ohjelmisto ja sen ominaisuudet voivat parantaa käyttökokemustasi Gmail tuki tiimin avulla.

Kaikkien näiden lisäksi voit olla rauhassa tietäen, että sinulle tarjotaan huippuluokan turvajärjestelmä, joka varmistaa tietojesi suojauksen kaikin mahdollisin tavoin. Kaikki nämä elementit tarjoavat sinulle parhaat mahdollisuudet ja vähentävät ongelmia asianmukaisesti.

Käytkö läpi haastavaa ajanjaksoa yrittäessäsi ymmärtää, kuinka voit ladata ja ottaa käyttöön monikäyttöisen sähköpostiohjelman, kuten Gmailin, haluamallesi laitteellesi, koska tämä on ensimmäinen kertasi? Jos vastauksesi on kyllä, sinun ei tarvitse huolehtia liikaa.

Tämä johtuu siitä, että Gmail tekninen tuki  tiimi voi helpottaa ongelmiasi muutamassa minuutissa. Koska he ovat käytettävissä koko päivän, voit soittaa, lähettää tekstiviestin, lähettää sähköpostia tai keskustella live-chatissa heidän kanssaan aina kun sinulla on aikaa.

Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat ottaa Gmailin keskustelunäkymän käyttöön. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Gmail alusta ja kirjautua sisään profiiliisi
  2. Kun pääikkuna ilmestyy eteesi, napauta kolmirivistä välilehteä näytön vasemmassa yläkulmassa
  3. Vieritä alas uudelle avautuvalle sivulle ja valitse sitten Asetukset
  4. Napauta Yleiset asetukset -ruutua seuraavalla näytölle 
  5. ilmestyvällä sivulla
  6. Valitse sinulle tarjottavasta vaihtoehtoluettelosta Keskustelunäkymän vieressä oleva valintaruutu

Soita Gmail tuki Suomi numeroon, jos haluat tietää lisää tästä sosiaalisen median alustasta.

Comments

Popular posts from this blog

Kuinka suojata Gmail hakkereilta?

Kuinka muuttaa Gmail palautusosoitteesi?