Kuinka suojata Gmail hakkereilta?

 


Hakkerointi, digitaalinen painajainen, joka saa sinut aina ahdistuneeksi päivittäisessä elämässä. eikö olekin? Mutta kysymys kuuluu, mitä kaikkea hakkerit voivat hakkeroida? Onko se vain valokuvasi, videosi ja ääni matkapuhelimellasi? Ei, hakkerit voivat etsiä kaikkia henkilökohtaisia ​​tietojasi alkaen laitteistasi, Gmailista, sosiaalisen median tileistä ja päättyen pankkitietoihisi. On aina hyvä olla varovainen niiden suhteen ja pitää itsesi ja työelämäsi turvassa. Joten opitaan tänään, kuinka suojella Gmailia hakkereiden hakkeroilta. Olemme kaikki tietoisia  Gmail Tuki Suomi  Gmailin oletusasetuksista, jotka yleensä pitävät tilimme turvassa, mutta on myös suositeltavaa ryhtyä muutamaan varotoimenpiteeseen pakenemaan hakkereita.


1.Seuraa Salaus

On parempi salata sähköpostit kaikilta vastaanottajilta, jotta kukaan muu ei voi lukea niitä. On monia muita kolmansia osapuolia, jotka voivat liittyä hakemaan yksityisiä tietojasi. Tämä päästä päähän -salaus voi pitää tilisi turvassa muilta osapuolilta


2.Suosi vahvoja salasanoja

Gmail-salauksen ohella käytä aina mieluummin vahvaa salasanaa. Jos salasanasi on heikko, helppokäyttöinen ja sitä käytetään useilla tileillä, hakkerit voivat jäädä sen kiinni. Joten parempi valita vahva salasana. Salasanaa luotaessa on selvää, että Gmailin tekniselle tuelle annetaan muutamia ohjeita vahvan salasanan tekemiseen. Niiden ohjeita on hyvä noudattaa. On myös parempi valita hyvä salasananhallinta, jonka avulla voit luoda monimutkaisen ja vahvan salasanan. Säilytä ne hyvässä paikassa eli paperiversiona (kirjat, päiväkirjat) muistoksi.


3.Käytä mieluummin 2-vaiheista valtuutusta

Parasta on käyttää 2-vaiheista valtuutusta, joka pyytää salasanaa ja yksilöivää koodia, joka lähetetään matkapuhelimeesi. Tämä lisää kirjautumistietoja tilisi avaamiseen, mikä tekee hakkereista paljon vaikeampaa murtaa tilisi. Salattu kaksivaiheisella vahvistuksella, joka sisältää vahvan salasanan, tekee tilisi lukituksesta vahvemman.


4.Tunnista tietojenkalasteluyritykset

Pysy aina tietoisena uusista linkeistä ja epäilyttävistä viesteistä, jotka huijaavat sinua pankkivirkailijoistasi, ystävistäsi ja sukulaisistasi. Älä koskaan hyväksy epäilyttäviä linkkejä laitteellesi. Päivitä matkapuhelimesi tai tietokoneesi säännöllisesti ja vaihda salasanoja kaikille henkilökohtaisille ja ammatillisille tiedoille. Kaikista Gmailissasi olevista epäolennaisista tiedoista tulee ilmoittaa Gmail-tiimille tai estettävät Google-tilit, mikä voidaan tehdä soittamalla Gmail Tukinumeroon Suomi.


Johtopäätös

Riippumatta siitä, kuinka fiksu hakkeri on, sinun tulee aina olla varovainen, jotta he eivät riko laitettasi. On täysin meidän vallassamme pitää laite turvassa päivittämällä tietoja säännöllisesti 


Muut aiheeseen liittyvät blogit

Miten pääsen Gmail-tilini tekniseen tukeen?

Kuinka tallentaa Gmail-sähköpostisi Google Driveen

Kuinka poistat tai lisäät välilehtiä Gmail-tililtäsi PC:llä, Androidilla tai iPhone?

Kuinka estää pääsy henkilökohtaiseen Gmail-tiliisi?


Popular posts from this blog

Kuinka ottaa Gmail in keskustelunäkymä käyttöön?

Kuinka muuttaa Gmail palautusosoitteesi?

Kuinka estää pääsy henkilökohtaiseen Gmail-tiliisi?