Kuinka Poistaa Gmail-Vahvistus Käytöstä?

 Useimmat teistä saattavat jo tietää, että maailma toimii nykyään tekniikan ja Internetin avulla. Nämä kaksi elementtiä lisäävät käyttömukavuuttasi huomattavasti ja helpottavat velvollisuuksien hoitamista.

Sinun tulee kuitenkin muistaa ladata sopivat sovellukset, kuten Gmail, jos haluat saada parhaat edut. Se on eräänlainen sähköpostiohjelma, jonka avulla voit muodostaa yhteyden keneen tahansa maailmassa lyhyessä ajassa. Tästä syystä sinun tulee pitää mielessä, että saat mahdollisimman pian lisätietoja siitä, miten se toimii Gmail-tukitiimin avulla.

Kun olet selvittänyt, kuinka voit käyttää sinulle toimitettuja työkaluja, voit saada tärkeimmät tulokset ilman vaikeuksia. Ei vain sitä, mutta koska Gmail on kätevä ja luotettava käyttöliittymä, sen käyttäminen on tehokasta ilman vaikeuksia. Siksi sinun tulee ladata tämä sovellus mahdollisimman pian.

Onko tämä ensimmäinen kerta, kun olet yrittänyt selvittää, kuinka navigoida ja määrittää sähköpostisovelluksen, kuten Gmail, tarjoamia lukuisia työkaluja ensisijaisella laitteellasi? Jos vastauksesi on kyllä, parasta, mitä voit tehdä, on puhua Gmail teknisen tukitiimin kanssa ja pyytää heitä opastamaan sinua.

Jos selität heille ongelmasi vastaavasti, he antavat sinulle tarvittavat vinkit ja ratkaisut muutamassa minuutissa. Muutakin vaihetta voit noudattaa, jos haluat poistaa Gmail-vahvistustoiminnon käytöstä. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

1. Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Gmail sovellus järjestelmässäsi ja kirjautua sisään profiiliisi

2. Kun löydät itsesi pääikkunasta, napauta kohtaamasi profiilikuvakuvaketta

3. Uusi sivu avautuu lukuisilla vaihtoehdoilla, napauta Hallitse tiliäsi -ruutua välittömästi

4. Siirry viimeisen vaiheen jälkeen Suojaus-ikkunaan ja valitse Kirjaudu sisään Googleen

5. Napauta 2-vaiheisen vahvistuksen ruutua ja valitse kohtaamasi Sammuta-painike

Soita Gmail tuki Suomi, jos mikään yllä olevista vaiheista ei tuota tarvittavia tuloksia.




Comments

Popular posts from this blog

Kuinka suojata Gmail hakkereilta?

Kuinka ottaa Gmail in keskustelunäkymä käyttöön?

Kuinka muuttaa Gmail palautusosoitteesi?