Kuinka muuttaa Gmail palautusosoitteesi?

Oletko parhaillaan etsimässä sosiaalisen median sovellusta, jonka avulla voit vastata virallisiin ja yksityisiin tarpeisiisi samanaikaisesti? Jos vastauksesi on kyllä, sinun tulee saada lisätietoja Gmail-nimisestä ohjelmistosta mahdollisimman pian. Se on alusta, jonka markkinoille toi tunnettu Google-niminen teknologiayritys.

Olet ehkä jo kuullut siitä, koska se on yksi luotettavimmista ja tehokkaimmista organisaatioista tällä hetkellä maailmassa. Tästä syystä sinun tulee muistaa tietää mahdollisimman pian Gmail-tuki tiimin ohjeiden avulla, kuinka tämän sovelluksen tarjoamat lukuisat työkalut toimivat.

Tämän ohjelmiston avulla voit ottaa yhteyttä ihmisiin ympäri maailmaa, puhua ystävillesi, mainostaa tuotemerkkiäsi, järjestää kokouksia, kalenteri tapahtumia jne. ilman vaikeuksia. Kaikki nämä näkökohdat lisäävät sosiaalisen median alustan suosiota enemmän kuin uskotkaan.

Onko tämä ensimmäisiä kertoja, kun yrität ladata ja määrittää monikäyttöisen sosiaalisen median alustan, kuten Gmail, tietokoneellesi, kannettavalle tietokoneellesi tai älypuhelimellesi? Jos vastauksesi on kyllä, et ehkä ole varma mitä tehdä tai mistä aloittaa.

Onko se kuitenkin tarpeeksi hyvä syy luovuttaa? Ei. Tämä johtuu siitä, että Gmail tekninen tuki tiimi on käytettävissä ympäri vuorokauden helpottaakseen ongelmiasi lyhyessä ajassa. Sinun tarvitsee vain kertoa heille ongelmastasi, ja he antavat sinulle hyödyllisiä vinkkejä.

Muutamat ohjeet sinun tulee muistaa, jos haluat vaihtaa Gmail-palautusosoitteesi. Tarkastellaanpa niitä nyt yksityiskohtaisesti:

  1.     Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Gmail sovellus ja kirjautua profiiliisi
  2.     Kun löydät itsesi pääikkunasta, avaa Asetukset-sivu välittömästi
  3.     Napauta Muuta palautusasetuksia -laattaa, joka löytyy seuraavalta avautuvalta sivulta
  4.      Löydät luettelon sähköpostiosoitteista seuraavassa ikkunassa, napauta muokkausruutua, jonka      löydät
  5.     Muokkaa osoitettasi vastaavasti ja paina Tallenna

Voit soittaa Gmail tukinumeroon, jos haluat saada muita ehdotuksia.      


Comments

Popular posts from this blog

Kuinka suojata Gmail hakkereilta?

Kuinka ottaa Gmail in keskustelunäkymä käyttöön?