Kuinka vaihtaa Gmail salasanasi?

 


Jos sinulla on älypuhelin ja pääsy Internetiin, ymmärrät jo, kuinka tärkeää on varmistaa, että sosiaaliset tilit ovat turvallisia ja suojattuja kaikin tavoin. Gmail on useiden ominaisuuksiensa ja järjestelmiensä ansiosta yksi suosituimmista nykyään saatavilla olevista sähköpostialustoista. Tämän seurauksena jokainen yksilö, organisaatio, ryhmä jne. käyttää sitä säännöllisesti useista syistä. Tämän alustan avulla voit muodostaa yhteyden useisiin ihmisiin ympäri maailmaa mukavasti kotonasi ilman vaivaa.Jos sinulla on yritys, voit myös käyttää Gmailia ottaaksesi yhteyttä työntekijöihisi ja lähettääksesi ja vastaanottaaksesi tiedostoja onnistuneesti ja tehokkaasti. Paitsi, että jos yrität mainostaa tarjouksiasi asiakkaillesi, voit myös lähettää heille sähköpostia, jotta ne pysyvät aina ajan tasalla. Tämän seurauksena Gmail voi auttaa sinua useilla tavoilla, jos osaat käyttää sitä asianmukaisesti.


Kuitenkin, koska monet ihmiset käyttävät sitä päivittäin ja tarvitset Internet-yhteyden avataksesi sen, sinun on tärkeää varmistaa, että salasanasi on riittävän vahva. Tämän seurauksena sinun tulee vaihtaa salasanasi välittömästi. Jos et tiedä, miten se tehdään, voit käyttää tämän blogin apua tai ottaa yhteyttä Gmail Tuki tiimiimme saadaksesi lisätietoja siitä. Tarkastellaanpa nyt muutamaa vaihetta salasanasi vaihtamiseksi:
  1. Avaa Gmail-alustasi ja napauta profiilikuvaasi näytön oikeassa yläkulmassa
  2. Kun olet tehnyt sen, löydät äskettäin avatulta ponnahdussivulta Hallinnoi Google-tiliäsi -vaihtoehdon, napauta sitä
  3. Yllä oleva vaihe vie sinut sivulle, josta löydät Asetukset-sivun, avaa se välittömästi
  4. Löydät Vaihda salasana -vaihtoehdon juuri avautuneesta ikkunasta. Sinun on ensin kirjoitettava nykyinen salasanasi uudelleen ja luotava sitten uusi salasana
  5. Kun olet täyttänyt uudelle salasanalle annetun tilan, napauta Tallenna

Jos noudatat yllä olevia ohjeita asianmukaisesti, voit vaihtaa tilisi salasanan lyhyessä ajassa.  Gmail Asiakastuki Suomi on aina valmiina tarjoamaan sinulle kaikenlaista apua. Sinun tulee selittää ongelmasi heille perusteellisesti, jos haluat saada parhaat hyödyt ja minimoida ongelmat laajalla marginaalilla.

Muut aiheeseen liittyvät blogit


Popular posts from this blog

Kuinka suojata Gmail hakkereilta?

Kuinka ottaa Gmail in keskustelunäkymä käyttöön?

Kuinka muuttaa Gmail palautusosoitteesi?