Kuinka estää pääsy henkilökohtaiseen Gmail-tiliisi?

Viime aikoina Gmailista on tullut kolmansien osapuolten keskus, joka voi helposti päästä käsiksi henkilökohtaisiin Gmail-tileihin. Viimeaikaiset uutiset väittävät skannaavan miljoonia sähköpostin käyttäjiä, jotka tarvitsevat sähköpostipohjaisia ​​palveluita. Monet ihmiset kokevat tietoturvaongelmia näiden sähköpostipohjaisten palveluiden takia. Google ratkaisi ne vakuuttamalla kaikille Gmailin käyttäjille, että kolmannet osapuolet voivat päästä heidän henkilökohtaisiin Gmail-tileihinsä vain, jos annat heille luvan. Jokaisella on mahdollisuus välttää tai evätä pääsy kolmansille osapuolille noudattamalla muutamia asetuksia.  Gmail Tuki Suomi tiimi voi kuitenkin korjata kaikki tekniset häiriöt, mutta muutaman varotoimenpiteen noudattaminen voi auttaa pysymään turvassa ja ylläpitämään suojattua Gmail-tiliä.


Joten opitaan tänään, kuinka evätä pääsy henkilökohtaisiin Gmail-tileihin.


Estä kolmansia osapuolia pääsemästä Gmail-tileillesi vierailemalla Google suojaustarkistussivulla. Tämä selittää kaikki käyttöoikeudet, joita olemme aiemmin saaneet kolmansille osapuolille tilistämme. Käyttöoikeuden estäminen tai estäminen:

  1. Luo Gmail-tili.
  2. Napsauta "Tilin tiedot" oikeassa yläkulmassa. Saat lisätietoja myös osoitteesta account.google.com.
  3. Valitse "Sisäänkirjautuminen ja suojaus" ja napsauta "Sovellukset, joilla on pääsy tilille". Tämä näyttää jäljet ​​sovelluksista tai palveluista, joihin sinulla on pääsy tiliisi kolmansilta osapuolilta.
  4. Valitse "Poista" sovelluksista, joihin et luota.
  5. Valitse "Hallitse sovelluksia". Google-sovellukset, kuten Chrome, Google Assistant -laitteet ja Google-sisäänkirjautumissovellukset
  6. Valitse kolmannen osapuolen sovellukset, joilla on pääsy tiliisi, napsauta Sovellukset saadaksesi lisätietoja ja napsauta sitten käyttämättömien sovellusten Poista-painiketta.


*Jos Gmail-tililläsi on ongelmia, ota yhteyttä Gmail tekniseen tukeen teknisten ongelmien korjaamiseksi.


Kuinka raportoida

Jos törmäät kolmannen osapuolen sovelluksiin tai roskapostiin, jotka käyttävät tietojasi väärin, voit myös ilmoittaa siitä seuraavalla tavalla:

a. Kirjaudu sisään

b. Siirry "Sovellukset, joilla on pääsy" -välilehteen

c. Valitse sovellus, josta haluat raportoida, ja napsauta Ilmoita tästä sovelluksesta -välilehteä.


Johtopäätös

On aina tärkeää ylläpitää tilin turvallisuutta ja myös pitää silmällä, kun myönnät käyttöoikeuksia tilillesi pääsyä pyytäville kolmansille osapuolille. Yllä olevien ohjeiden noudattaminen voi myös auttaa sinua ylläpitämään tilin turvallisuutta, josta huolimatta voit ottaa yhteyttä  Gmail Tukinumeroon Suomi  huoltoa varten.


Muut aiheeseen liittyvät blogit

Miten pääsen Gmail-tilini tekniseen tukeen?

Kuinka tallentaa Gmail-sähköpostisi Google Driveen

Kuinka poistat tai lisäät välilehtiä Gmail-tililtäsi PC:llä, Androidilla tai iPhone?

Popular posts from this blog

Kuinka suojata Gmail hakkereilta?

Kuinka ottaa Gmail in keskustelunäkymä käyttöön?

Kuinka muuttaa Gmail palautusosoitteesi?