Kuinka tallentaa Gmail-sähköpostisi Google Driveen

 


Voit halutessasi tallentaa osan sähköposteistasi ja/tai sähköpostiliitteistäsi online-pilvitallennuspalveluun turvallisuus-, varmuuskopiointi- tai jakamistarkoituksiin. Jos käytät Gmailia sähköpostiohjelmana, sinun ei tarvitse etsiä enempää. Google Drive on tiiviisti integroitu Gmailiin, koska molemmat ovat Googlen omistuksessa. Voit tallentaa Gmail-sähköpostisi tai sähköpostin liitteet suoraan Google Driveen poistumatta sähköpostisivultasi. Muutamalla hiiren napsautuksella saat sähköpostisi tai sähköpostisi liitetiedostot välittömästi eteenpäin Google Driveen. Sinun ei tarvitse selata sähköpostejasi sähköpostien tai tiedostojen etsimiseen. voit järjestää ja hallita niitä paremmin Google Drivesta

Menetelmä

1.Viestien tallentaminen

Siirry Gmailiin: Avaa selaimessasi uusi välilehti, kirjoita osoitepalkkiin https://www.gmail.com ja paina Enter. Sinut ohjataan Gmailin kirjautumissivulle.

Kirjaudu Gmail-tiliisi: Kirjoita Gmail-sähköpostiosoitteesi ja salasanasi annettuihin kenttiin ja napsauta "Kirjaudu sisään" -painiketta.
  •  Sinut ohjataan oletusarvoisesti Saapuneet-kansioosi. Täältä näet luettelon kaikista vastaanottamistasi sähköposteista.
Valitse sähköposti: Selaa sähköpostikansioitasi ja valitse sähköposti, jonka haluat tallentaa Google Driveen. Avaa tämä sähköposti napsauttamalla sitä.

Jatka kuin tulostaisit: Sähköpostin otsikossa on tulostinkuvake (oikealla puolella). Napsauta tätä, niin avautuu toinen sivu, jossa on sähköpostisi tulostusvalmiissa muodossa.
  • Näyttöön tulee selaimesi Tulosta-ikkuna, jossa voit määrittää tulostusparametrit.
 Muuta määränpäätä: Tässä Tulosta-ikkunassa voit vaihtaa tulostinta tai tulostustyökalua Kohde-kentästä. Napsauta oletus- tai asetustulostimen alla olevaa "Muuta"-painiketta.

Aseta Google Cloud Print: Vieritä saatavilla olevien ja linkitettyjen tulostimien ja tulostustyökalujen luetteloa alaspäin, kunnes löydät "Google Cloud Print" -alueen. Valitse sen alta "Tallenna Google Driveen".
  • "Tallenna Google Driveen" näkyy tulostustyösi kohteena Tulosta-ikkunassa.
Tallentaa: Napsauta yläosassa olevaa "Tallenna" -painiketta jatkaaksesi sähköpostisi tulostamista digitaaliseen tiedostoon ja tallentamista Google Driveen

Näytä Google Drive;Sähköpostisi tallennetaan PDF-muodossa ja on heti käytettävissä Google Drivessasi. Voit nyt järjestää ja hallita tätä sähköpostiviestiä kuten mitä tahansa muita Google Driven tiedostoja. Siirry selaimellasi osoitteeseen https://drive.google.com.
Jos sinulla on muita Gmailiin liittyviä teknisiä ongelmia, voit ottaa yhteyttä Gmail tukipalvelun puhelinnumero +358-823712045

 2. Liitteiden tallentaminen

Siirry Gmail: Avaa selaimessasi uusi välilehti, kirjoita osoitepalkkiin https://www.gmail.com ja paina Enter. Sinut ohjataan Gmail kirjautumissivulle.

Kirjaudu Gmail-tiliisi:  Kirjoita Gmail-sähköpostiosoitteesi ja salasanasi annettuihin kenttiin ja napsauta "Kirjaudu sisään" -painiketta.
  • Sinut ohjataan oletuksena Saapuneet-kansioosi. Täältä näet luettelon kaikista vastaanottamistasi sähköposteista
Valitse sähköposti: Selaa sähköpostikansioitasi ja valitse sähköposti, jossa on liitteet, jotka haluat tallentaa Google Driveen. Avaa tämä sähköposti napsauttamalla sitä.

Tallenna liite: Sähköpostin liitteet löytyvät sähköpostin alalaidasta. Vie hiiri sen liitteen päälle, jonka haluat tallentaa Google Driveen, ja näkyviin tulee kaksi kuvaketta.
  • Ensimmäinen on latausta varten, josta voit ladata tiedoston tietokoneellesi.
  • Toinen on "Tallenna Driveen", jossa voit lähettää tiedoston edelleen Google Driveen.
  • Napsauta toista kuvaketta, jossa on Google Drive -logo. Liitetiedosto kopioidaan välittömästi Google Driveen.
Tallenna kaikki liitteet: Jos haluat tallentaa kaikki sähköpostin liitteet kerralla, siirry sähköpostin alareunaan, josta ne kaikki ovat käytettävissä. Sähköpostin tekstiosan ja sähköpostin liitteiden välisen rivinvaihdon yläpuolella on kaksi kuvaketta.

  •  Ensimmäinen on "Lataa kaikki liitteet", jossa voit ladata kaikki tiedostot kerralla pakattuna tiedostona tietokoneellesi.
  •  Toinen on "Tallenna kaikki Driveen", jossa voit lähettää kaikki tiedostot Google Driveen yhdellä kertaa.
  • Napsauta toista kuvaketta, jossa on Google Drive -logo. Kaikki liitetiedostot kopioidaan välittömästi Google Driveen.
  • Näytä Google Drive. Sähköpostiliitteet ovat heti käytettävissä Google Drivessasi. Voit nyt järjestää ja hallita niitä kuten mitä tahansa muita tiedostoja Google Drivessa. Siirry selaimellasi osoitteeseen https://drive.google.com.
Voimme tarjota myös muita palveluita

Popular posts from this blog

Kuinka suojata Gmail hakkereilta?

Kuinka ottaa Gmail in keskustelunäkymä käyttöön?

Kuinka muuttaa Gmail palautusosoitteesi?